Os 2021 svt

OS-programmet i Tokyo | SVT Sport

28 juni 2021 — OS i Tokyo är 2021 års stora idrottshändelse. De olympiska spelen invigs 23 juli och avslutas 8 augusti. Här hittar du hela programmet.

OS i Tokyo är 2021 års stora idrottshändelse. De olympiska spelen invigs 23 juli och avslutas 8 augusti. Här hittar du hela programmet. Guiden uppdateras kontinuerligt. Du kan filtrera guiden på dag, sport, svenska deltagare och finaler. Tiderna avser svensk tid.

I dag invigs olympiska spelen i Tokyo – SVT Nyheter

I dag invigs olympiska spelen i Tokyo | SVT Nyheter

Efter mycket om och men ska nu den efterlängtade invigningen av OS 2020 få sin försenade invigning i eftermiddag. På plats i Tokyo är …

Efter mycket om och men ska nu den efterlängtade invigningen av OS 2020 få sin försenade invigning i eftermiddag. På plats i Tokyo är Radiosportens reporter Malin Rimfors som medverkar direkt i Morgonstudion.

Tokyoborna vill inte ha OS 2021 | SVT Sport

29 juni 2020 — Det är det första OS i historien som tvingats flytta fram. Får majoriteten av Tokyoborna sin vilja igenom så kommer det ske ytterligare en gång.

Mer än varannan boende i världens folkrikaste metropol vill inte bjuda in resten av världen till de olympiska spelen 2021. Det visar en undersökning från japanska medier.

Bekräftat: OS skjuts upp till 2021 | SVT Sport

24 mars 2020 — OS i Tokyo skjuts upp till 2021 på grund av coronapandemin. – Det här handlar om att rädda liv, säger IOK:s ordförande Thomas Bach enligt …

Nu är det klart.OS i Tokyo skjuts upp till 2021 på grund av coronapandemin.– Det här handlar om att rädda liv, säger IOK:s ordförande Thomas Bach enligt TT.

Vinter-OS: Medaljligan | SVT Sport

18 svenska OS-medaljer. Hittills. Sverige slutade på femte plats i den prestigefyllda ligan.

OS-guld till Armand Duplantis – nära på världsrekordet

OS-guld till Armand Duplantis – nära på världsrekordet | SVT Sport

3 aug. 2021 — Medaljen är Sveriges femte vid spelen i Tokyo. Totalt har det blivit två guld och tre silver. KLIPP: SVT sände direkt efter Duplantis OS-guld …

Armand Duplantis, 21, kan titulera sig olympisk mästare.Svensken var i en klass för sig i stavhoppsfinalen i Tokyo.”Mondo” var felfri över 6,02 och gjorde sedan ett riktigt bra försök på världsrekordhöjden 6,19.

Så var sommar-OS i Tokyo 2020 | SVT Sport

Uppdaterad 8 augusti 2021 Publicerad 8 augusti 2021. OS i Tokyo 2020 är över. … Det svenska laget flög fram genom den här OS-turneringen.

OS i Tokyo 2020 är över.Sverige tog med sig nio medaljer hem – och ett par oförglömliga idrottsminnen. Här kan du minnas tillbaka på dessa.

OS-svenskarna i dag – 17/2 | SVT Sport

16 feb. 2022 — Och efter lunch inleds herrarnas semifinaler i curling. Häng med Ellen Hellmark, Maria Rooth, Johan Ejeborg och Tobias Hellman i SVT Sports …

Sandra Näslund, som har haft en succéartad säsong hittills, jagar ett OS-guld och kvalar tidigt under torsdagen.Därutöver spelas damernas final i ishockey.Och efter lunch inleds herrarnas semifinaler i curling.Häng med Ellen Hellmark, Maria Rooth, Johan Ejeborg och Tobias Hellman i SVT Sports chatt.

Klart: SVT köper tillbaka OS-rättigheterna | SVT Sport

16 jan. 2023 — SVT har köpt tillbaka OS-rättigheterna. Från och med vinter-OS i Cortina 2026 kan alla följa OS-festen på SVT:s plattformar.

SVT har köpt tillbaka OS-rättigheterna. Från och med vinter-OS i Cortina 2026 kan alla följa OS-festen på SVT:s plattformar. – Jag är så otroligt glad över att OS-sändningarna flyttar hem till SVT igen. Sport är roligare att uppleva tillsammans och vi ser fram emot att samla Sverige framför många spännande och historiska sportögonblick framöver, säger Hanna Stjärne, vd på SVT.

Keywords: os 2021 svt, svt os 2021