Samarbete mellan Coop och Synoptik för bättre synhälsa

CoopochSynoptikhar inlett ett spännande samarbete för att förbättra synhälsan hos kunderna. Genom att kombinera sina expertkunskaper inom hälsa och syn har de skapat ett unikt koncept som möjliggör en smidig och effektiv upplevelse för alla som behöver synhjälp.

“Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning för sin synhälsa genom detta partnerskap med Synoptik. Genom att erbjuda syntest och kvalitativa glasögon tillsammans med vårt sortiment av hälsoprodukter, vill vi göra det enklare för kunderna att ta hand om sin syn och sitt välbefinnande”,säger Anna Eriksson, marknadschef på Coop.

Coop – För ett hälsosamt liv

Coop är en av Sveriges ledande dagligvaruhandlare med ett starkt fokus på hållbarhet, hälsa och välbefinnande. Genom samarbeten med olika aktörer inom hälsobranschen strävar Coop alltid efter att erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter och tjänster för att främja en sund livsstil.

Synoptik – Expert på synhälsa

Synoptik är en av Sveriges största optikkedjor och har över 120 butiker runtom i landet. Med över 85 års erfarenhet har Synoptik blivit välkända för sin höga kvalitet och professionella service när det kommer till synhälsa. Genom att erbjuda syntest, glasögon och kontaktlinser av högsta kvalitet är Synoptik dedikerade till att hjälpa sina kunder att leva ett bättre liv genom god syn.

Den gemensamma visionen

Genom att kombinera sin expertis inom hälsa och synhar Coop och Synoptik skapat en gemensam vision – att erbjuda sina kunder en helhetslösning för sin synhälsa.

“Vi tror på att förebyggande vård är nyckeln till en god hälsa. Genom att samarbeta kan vi erbjuda våra kunder möjligheten att ta hand om sin synhälsa på ett enkelt och bekvämt sätt, samtidigt som de handlar sina dagligvaror”, säger Maria Svensson, optiker på Synoptik.

Synoptik har etablerat synundersökningsstationer i utvalda Coop-butiker runtom i landet där kunderna kan få snabb och tillförlitlig hjälp med sina synproblem. Enkla syntester och konsultationer erbjuds tillsammans med Synoptiks breda sortiment av glasögon och kontaktlinser.

Förbättrad tillgänglighet och service

För att göra det ännu smidigare för kunderna erbjuder Coop och Synoptik en onlinebokningstjänst där man kan boka en tid för syntest och annan synrelaterad hjälp. Detta gör att kunderna enkelt kan planera sitt besök och undvika eventuell väntetid.

Utöver detta har kunderna även möjlighet att få rådgivning om synhälsa och glasögon via Coops hemsida och i Synoptiks butiker. Detta säkerställer att alla kunder får ett personligt och skräddarsytt bemötande när de behöver hjälp med sin syn.

Slutsats

Samarbetet mellan Coop och Synoptik är ett exempel på hur företag kan gå samman och erbjuda sina kunder en helhetslösning för sin hälsa och välbefinnande. Med deras gemensamma vision och expertkunskaper kommer de att fortsätta att inspirera andra att prioritera sin synhälsa och göra det enklare för alla att ta hand om sin syn.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Coop Synoptik?

Coop Synoptik är ett samarbete mellan Coop och Synoptik där medlemmar kan få förmånliga erbjudanden på synundersökning och glasögon. Coop Synoptik erbjuder medlemmar tillgång till kvalitativ synvård och glasögon till förmånliga priser.

Vad är Synoptik Coop?

Synoptik Coop är ett samarbete mellan Synoptik och Coop där medlemmar får tillgång till exklusiva erbjudanden på synundersökningar och glasögon. Synoptik Coop ger medlemmar möjlighet att få professionella synundersökningar och köpa glasögon till förmånliga priser.

Hur fungerar samarbetet mellan Coop och Synoptik?

Samarbetet mellan Coop och Synoptik innebär att Coop-medlemmar kan få förmånliga erbjudanden och rabatter på synundersökningar och glasögon hos Synoptik. Genom att samarbeta kan Coop och Synoptik erbjuda medlemmarna kvalitativ synvård till fördelaktiga priser.

Vilka förmåner får man som Coop-medlem hos Synoptik?

Som Coop-medlem får du tillgång till förmånliga priser på synundersökningar och glasögon hos Synoptik. Du kan även ta del av andra erbjudanden och kampanjer som kan vara exklusiva för Coop-medlemmar. Coop-medlemmar får bland annat rabatter på synundersökningar och glasögon samt tillgång till särskilda erbjudanden på Synoptik.

Hur kan jag bli medlem hos Coop Synoptik?

För att bli medlem hos Coop Synoptik behöver du bli medlem i Coop genom att ansöka om ett Coop-medlemskap. Du kan ansöka online eller i din närmaste Coop-butik. För att bli medlem hos Coop Synoptik behöver du vara medlem hos Coop. Du kan ansöka om medlemskap online eller i din närmaste Coop-butik.

Vad är fördelarna med att vara medlem hos Coop Synoptik?

Fördelarna med att vara medlem hos Coop Synoptik inkluderar förmånliga priser på synundersökningar och glasögon samt tillgång till exklusiva erbjudanden och kampanjer. Det kan också vara möjligt att få extra förmåner som medlem i Coop. Som medlem hos Coop Synoptik får du bland annat tillgång till förmånliga priser på synundersökningar och glasögon samt speciella erbjudanden och förmåner som kan vara exklusivt för Coop-medlemmar.

Hur bokar jag en synundersökning hos Synoptik Coop?

För att boka en synundersökning hos Synoptik Coop kan du besöka deras hemsida och välja din närmaste Synoptik-butik för att boka en tid. Du kan också ringa deras kundservice för att få hjälp med att boka en synundersökning. Du kan boka en synundersökning hos Synoptik Coop genom att besöka deras hemsida eller ringa deras kundservice.

Vilka glasögonmärken finns tillgängliga hos Coop Synoptik?

Coop Synoptik erbjuder ett brett sortiment av glasögonmärken, inklusive välkända varumärken och egna märken. Du kan hitta glasögon från märken som t.ex. Ray-Ban, Oakley, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, och många fler. Hos Coop Synoptik kan du hitta glasögon från olika märken, både kända varumärken och Synoptiks egna märken.

Kan jag använda mitt Coop-kort hos Synoptik?

Ja, du kan använda ditt Coop-kort hos Synoptik för att få tillgång till medlemsförmåner och rabatter. Visa bara ditt Coop-kort när du gör ditt köp eller bokar en synundersökning. Ja, genom att visa ditt Coop-kort hos Synoptik kan du ta del av medlemsförmåner och rabatter.

Finns det några andra samarbeten mellan Coop och Synoptik?

Förutom Coop Synoptik finns det inga andra kända samarbeten mellan Coop och Synoptik för närvarande. Coop Synoptik är det huvudsakliga samarbetet mellan Coop och Synoptik, och det finns inga andra liknande samarbeten som är kända på nuvarande tidpunkt.

Artiklen Samarbete mellan Coop och Synoptik för bättre synhälsa har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 33 anmeldelser