Utforska Jula Uddevalla: Öppettider, flyttinformation och mer

Jula i Uddevalla är en populär butik som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem, trädgård, hobby och fritid. För att planera ditt besök på Jula i Uddevalla är det viktigt att känna till deras öppettider. För närvarande, är Jula i Uddevalla öppet följande tider:

Vardagar

  • Måndag – fredag: 08:00 – 20:00

Lördagar

  • Lördagar: 09:00 – 18:00

Söndagar

  • Söndagar: Stängt

Observera att öppettiderna kan variera, så det är alltid bra att dubbelkolla med Jula i Uddevalla för att se till att de är öppna innan du besöker dem.

Flyttinformation

Som du kanske redan vet, har Jula i Uddevalla nyligen flyttat sin butik. Den nya butiken är belägen på Torp Köpcentrum och är mycket modern och rymlig, vilket ger en ännu bättre upplevelse för kunderna.

Adress

Torp Köpcentrum
Mattilavägen 6
451 76 Uddevalla

Kontaktinformation

För att kontakta Jula i Uddevalla kan du ringa dem på telefonnummer: 0511-342000.

Ett brett sortiment

Jula i Uddevalla erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för hemanvändare och yrkespersoner. Oavsett om du behöver verktyg, trädgårdsutrustning, belysning, kläder eller något annat, har Jula något för alla. Personalen är välutbildad och hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för dina behov.

Besök Jula i Uddevalla

Om du bor i närheten av Uddevalla eller planerar att besöka staden, är ett besök på Jula definitivt värt det. Du hittar Jula på Torp Köpcentrum och kan njuta av deras breda sortiment, utmärkta kundservice och rimliga priser.

Utforska Jula i Uddevalla och upptäck produkter som kan göra ditt liv enklare och roligare!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Jula Uddevallas nya adress?

Jula Uddevalla har flyttat till Torp Köpcentrum.

Vad är Jula Uddevallas telefonnummer?

Jula Uddevallas telefonnummer är 0511-342000.

Vilka är Jula Uddevallas öppettider?

Jula Uddevalla har olika öppettider beroende på dag. För exakta öppettider rekommenderas att besöka Jula Uddevallas hemsida eller kontakta dem direkt.

Var kan man hitta information om Jula Uddevallas öppettider?

Information om Jula Uddevallas öppettider finns tillgänglig på deras hemsida, jula.se, eller genom att kontakta dem via telefon.

Vad är Jula Uddevallas webbadress?

Jula Uddevallas webbadress är jula.se.

Var ligger Jula Uddevalla?

Jula Uddevalla ligger på Torp Köpcentrum.

När har Jula Uddevalla flyttat till Torp?

Jula Uddevalla har flyttat till Torp Köpcentrum, men exakt datum för flytten finns bäst att kontrollera genom att besöka deras hemsida eller kontakta dem direkt.

Vilka produkter säljer Jula i Uddevalla?

Jula Uddevalla säljer ett brett sortiment av produkter inom olika kategorier såsom verktyg, trädgård, maskiner och husgeråd.

Vilka tjänster erbjuder Jula Uddevalla?

Jula Uddevalla erbjuder olika tjänster som reparation, uthyrning och rådgivning inom relevant kategorier.

Hur kan man kontakta Jula Uddevalla?

Det enklaste sättet att kontakta Jula Uddevalla är genom att ringa deras telefonnummer 0511-342000. Man kan även besöka deras hemsida för att få ytterligare kontaktinformation.

Artiklen Utforska Jula Uddevalla: Öppettider, flyttinformation och mer har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 33 anmeldelser